Statoil Seniorklubb Sør

Hjem » Uncategorized » Statoil Senior Sør – Riga (22.-25. april 2017)

Statoil Senior Sør – Riga (22.-25. april 2017)

vita-notturna-riga-latvia-night-580x386

Riga – hovedstaden i Latvia ligger ved Østersjøen og har 740000 innbyggere, og er den største byen i de baltiske stater. Elva Daugava deler byen i 3, Gamlebyen, sentrum og Pardaugava. Tyske kjøpmenn etablerte Riga allerede i 1158 som handelssted, og byen ble grunnlagt i 1201. Byen var også med i Hansaen, noe som gjorde at Riga ble en velstående by. Riga var først under Polsk herredømme før det gikk over til Sverige og så til Russland. Noe som har satt sitt preg på byen.

Lørdag: Hjem– Riga
Vi blir hentet med buss fra Mandal om morgenen og blir tatt med direkte til Sandefjord Lufthavn Torp. Her sjekker vi inn flyet til Riga, avgang kl.14,05. Etter 1,5 time lander vi i Riga kl.16,35 (lokal tid). Her venter buss på oss for å ta oss med inn til sentrum av byen, hvor vi sjekker inn på vårt hotell med beliggenhet like ved gamlebyen. Vi får litt tid før vi samles til felles middag om kvelden.

Søndag og mandag: i Riga
Frokost og middag inkludert hver dag. Søndag formid-dag får vi med oss lokalguide som tar oss med til fots i sentrum. Vi får høre den interessante historien byen har å tilby samt at vi får se de mest kjente severdighe-tene. Guiden tipser oss også om hvor vi kan gjøre fordelaktige innkjøp under opp-holdet. Mandag formiddag blir vi hentet av lokalguide på hotellet som tar oss med på utflukt til Rundale. Her besøker vi Rundale palasset som ble bygget fra 1730-1740. Det er samme arkitekt som har tegnet Vinterpalasset i St Petersburg. Etter besøket her returnerer vi til sentrum av Riga. Begge ettermiddagene fri til å kose oss i gamlebyen, gjøre fordelaktige innkjøp samt besøke et av de mange SPA-anleggene vi finner her.

Tirsdag: Riga – Hjem
Vi spiser frokost på hotellet, og får formiddagstimene fri i Riga, før vi kl.11,00 blir hentet med buss fra hotellet som tar oss med til flyplassen i Riga. Her sjekker vi inn og går om bord I flyet tilbake til Sandefjord Torp kl.13,00. Etter 1,5 time lander vi på Sandefjord Lufthavn Torp, og tar plass I bussen som tar oss med tilbake mot Mandal.

Pris: 3 600,- per person.
Påmeldingsfrist: 16. desember 2016
Betaling til kontonummer: 2801 28 03801

Prisen inkluderer:
– All buss og flytransport
– 3 overnattinger i delt dobbeltrom
– 3 frokoster og 3 middager
– Alle utflukter som beskrevet

Om du ikke har epost ring Dag-Finn Conradsen: 41414107
Depositum 1 600,- per person innbetalt innen påmeldingsfristen 16. desember. De resterende 2 000,- per person må betales innen 1. mars 2017.

Bussen starter i Mandal og har ikke avg. tid enda, men tror det blir ca. kl. 09.30-10.00. Mer informasjon kommer.

Når du melder deg på kan det være lurt å legge dette inn i nettbanken så slipper du å lure på om du har husket å betale innen fristene.

Dag Aasbø arrangerer turen.

Obs! Påmelding er bindende og kontigent for 2017 må være innbetalt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s