Oppdatert:
08.08.2023
Bilbao & San Sebastian

21.-25. oktober 2023Seniorklubb Sør inviterer på tur til Bilbao og San Sebastian

Bli med oss og opplev den nordlige delen av Spania. Vi bor i Bilbao og besøker San Sebastian og den franske delen av Baskerland med Biarritz som høydepunkt. Bli med og opplev denne spennende delen av Spania.

Lørdag:
Hjem - Bilbao Dere har fremmøte på Kjevik på egenhånd. Her sjekker dere inn på flye ttil Amsterdam, avgang kl.06,10.
Etter en drøy time lander dere og går videre til Bilaboflyet.
Etter nye 2 timer lander dere kl.11,15. Her venter bussen for å ta oss med inn til sentrum av byen hvor vi skal bo på Hotel Ercilla de Bilbao i 4 netter. Ettermiddagstimene fri frem til dere samles til felles middag.

Søndag, mandag og tirsdag:
I Bilbao Vi har frokost og middag inkludert hver dag. Den første dagen tilbringer vi hele dagen i Bilbao. Vi får med oss lokalguide som tar oss med gjennom de koselige gatene. Vi nyter alle de flotte bygningene, noen av høydepunktene er Arrigateateret, rådhuset, og Riberamarkedet. Vi får også god tid til å spise lunsj, ta et par timer på det kjente Guggenheim-museet, eller gå på shopping for de som ønsker det. Den andre dagen drar vi på utflukt langs kysten i Baskerland i Spania og Frankrike.
I løpet av dagen besøker vi Hendaia, som har den lengste stranden i Baskerland. Vi fortsetter til Saint Jean de Luz ,en koselig fiskelandsby som hadde sin storhetstid på 1660-tallet da Louis XIV giftet seg med Marie Therese av Spania i kirken her.
Vi besøker også Biarritz, som er en av de mest eksklusive strandbyene i Baskerland.
Vårt siste stoppested for dagen er i Hondarribia, som har en vakker gamleby med historie tilbake til middelalderen. Den siste dagen under oppholdet drar vi på utflukt til San Sebastian, hvor vi bl.a. får en guidet rundtur i gamlebyenog får se La Mota slottet (utenfra), havnen, og det kjente matmarkedet. Vi får også tid til å se oss rundt på egenhånd, før vi returnerer til Bilbao.

Onsdag:
Bilbao - Hjem.
Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.12,00. Etter to timer landere dere på Schiphol og går videre til Kjevikflyet. Etter en ny drøy time lander dere på Kjevik kl.17,45 og tar farvel med de andre for denne gang.

Prisen er: kr. 13 190,- pr. person

Prisen inkluderer følgende:
All buss- og flytransport, 4 overnattinger på delt dobbeltrom, 4 frokoster, 4 middager, alle utflukter som beskrevet, med lokalguide.

Husk gyldig pass !


-

Info vedr. betaling

Innbetalingen merkes med "medlems navn + Bilbao & San Sebastian "

Arrangementansvarlig:

Seija Kalvø
Vardåsveien 123
4638 Kristiansand
Mobil 47416728
e-mail : seija.anita.kalvoe@online.noIslandStone MountainValley ®   2018 ©