Statoil Seniorklubb Sør

Hjem » Egenandeler

Egenandeler

Betaling av Egenandel på våre arrangement.

Alle påmeldinger er bindende med mindre annet er nevnt. Det er likevel mulig å melde avbud kostnadsfritt, dersom det skjer før påmeldingsfristens utløp, i følgende tilfeller:

Etter godkjenning av reiseleder/styreleder

Egenandel til alle arrangementer skal innbetales til Statoil Seniorklubb Sør konto 2801.28.03801. Innbetalingene skal alltid merkes med medlemmets fulle navn og hvilket arrangement innbetalingen gjelder. Det blir ikke sendt ut egne innbetalingsblanketter, da vi regner med at de fleste benytter nettbank. For de som sverger til giroblanketter på papir, prøv å bruke blokkbokstaver ved utfylling.

Det er meget viktig at alle deltagerne skriver navnet korrekt slik som det står i passene. Eventuelle utgifter for endringer må den reisende dekke.

For turer er innbetalingsfristen er den samme dag som påmeldingsfristen har utløpt (Statoil Seniorklubb Sør må betale hele turen da. Dersom ett arrangement blir avlyst vil det innbetalte beløp omgående bli refundert.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse om det er for liten deltagelse på ett arrangement eller tur..

Ved sykdom eller andre gyldige årsaker til at dere ikke kan bli med som planlagt, skal reiseforsikring benyttes. Beløpet som skal kreves tilbakebetalt er Statoils Seniorklubb Sør fulle utgifter for turen og ikke bare egenandelen. Ta alltid kontakt med turansvarlig for dokumentasjon, før reiseforsikringen benyttes.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s