Oppdatert:
21.11.2021
Piemonte

23.-27. mars 2022Seniorklubb Sør inviterer på tur til Piemonte 23.-27.mars 2022.

På denne turen får vi oppleve mye for valutaen.

Siden det er forskjellige flyplasser på vei ut og hjem så er det lagt opp til at bussen kjører via Kjevik flyplass på utreisen.

Da kan de som ønsker parkere sin bil på flyplassen for å senere kunne komme seg hjem etter retur fra Oslo søndag 27.mars kl 22:35.


Bli med på en reise for de som ønsker og oppleve mat- og vinkulturen i Italia.
Vi besøker området Piemonte, kjent bl.a. for hjemstedet til Barolo vinen, og som nå har kommet på UNESCOs verdensarvliste.
Underveis besøker vi den koselige byer, vingårder i Langhe regionen, vi skal på trøffeljakt, og får fritid til å oppleve de koselige byene Alba og Barolo.
Vi bor midt i Alessandria som med festning som går tilbake til 1168.

Onsdag:
Hjem - Piemonte Bussen starter fra Mandal om formiddagen og tar med deltagere til Kristiansand, via Kjevik og videre langs E-18 frem til Sandefjord Torp.
Her sjekker dere inn på direkteflyet til Bergamo, avgang kl.19,55. Etter 2,5 time lander dere i Italia og tar plass i bussen som tar dere de siste 2 timene frem til Piemonte og Alessandria.
Her skal dere bo 4 netter på Hotel Ali Due Buoi Rossi midt i sentrum.

Torsdag, fredag og lørdag:
I Piemonte Frokost og middag inkludert hver dag (ingen middag ankomstdagen pga sen ankomst).
Den første dagen skal vi på utflukt til vinregionen Langhe i Piemonte. Fjellsidene er dekt av uendelig vinranker, og middeladerbyene og antikke slott ligger og ruver på toppene med utsikt over områdene rundt.
i løpet av dagen besøeker vi små landsbyer og får prøvesmake lokal vin, samt grappa. en annen dag drar vi til den kjente landsbyen Barolo som ligger i hjertet av Piemontes vinområde.
Her får vi oppleve trøffeljakt og får prøvesmake noen trøffelprodukter samt lokalprodusert vin.
Underveis besøker vi også landsbyen Barolo og Alba. Dere har også helt fri en dag under oppholdet.

Søndag:
Piemonte - hjem Vi spiser frokost på hotellet før dere blir hentet av guide som tar dere med til Monferrato som er et annet vinområde hvor vi skal besøke hovedbyen Casale Monferrato som har en rik historie med bl.a. domkirke som ble innviet i 1107. Vi har også inkludert en tradisjonell rislunsj denne dagen. Etter besøket her fortsetter vi til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til oslo, avgang kl.18,15. Etter et par timer lander dere og går videre til Kjevikflyet. Etter en ny time lander dere på Kjevik kl.22,35 og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.


Prisen pr person er: kr. 7 500,-

Info fra reisearrangøren :
Det er ikke lenger noe reiseråd ved utenlandsreiser i Europa, og karantenereglene gjelder kun for de som ikke har tatt vaksinene.
5. juli opphevet UD reiserådet for land i EØS/Schengen og Storbritannia, og det er ingen karantene for fullvaksinerte, uansett hvilken farge landet har.

Når du bestiller tur hos oss kan du være 100% trygg på at vi følger UDs råd om reise.

Fraråder UD reiser til områdene som skal besøkes når turen skal gå - så blir turen kansellert og du vil få tilbake alle pengene så lenge du fortsatt er påmeldt turen.
Du kan også være trygg på at vi følger de veilederne som FHI utarbeider for vår bransje slik at alt går trygt og ordentlig for seg.

Vi har bare 45 plasser (fullbooket) og førstemann til mølla gjelder.

-

Påmeldingsfrist: 10.12.2021

Depositum på kr. 1500,- må være betalt til konto 2801.28.03801 senest 15.12.2021.
Restbeløp på kr 6000,- per person må betales innen 07.02.2022.

Info vedr. betaling

Innbetalingen merkes med "medlems navn + Piemonte "

Husk gyldig Pass og Coronapass!

Arrangementansvarlig:

Seija Kalvø
Vardåsveien 123
4638 Kristiansand
Mobil 47416728
e-mail : seija.anita.kalvoe@online.noIslandStone MountainValley ®   2018 ©